Avtor

Boštjan Sovec filmografija:

Režija in scenarij:

Radgona Über Alles (2011)
Mož, ki je molčal (2011)
Najsrečnejši dan v življenju (2012)
Chaplin-meter (2012)
Le sodnik sodi naj človeku (2012)
Zaključna dela (2013)
Hiša (2013, v pred-produkciji)

Scenarij:

Zaprte oči ne vidijo (2006)
Deklica in klošar (2012)

Igra:
Opel B Kadett ’72 (2011, r: Vasja Rovšnik)
Kolesarji v temi (2012, r: Vasja Rovšnik)

imdb:
http://www.imdb.com/name/nm4472514/?ref_=fn_al_nm_1

KONTAKT:

cosmopapi@yahoo.com
TEL.: 040 389 717

https://www.instagram.com/cosmopaar/
https://www.facebook.com/bostjan.sovec.3